Over Ons

Welkom bij Taxi Centrale Venlo

Wie Zijn Wij

Taxi Centrale Venlo is een dynamisch bedrijf die per 20 december 2013 is gestart met personenvervoer, groepsvervoer, rijden van diverse particulier verzekerden van diverse zorgverzekeraars en luchthavenvervoer.

Er is altijd een taxi beschikbaar voor u.

Taxi Centrale Venlo is een zelfstandig bedrijf. Daardoor kunt u een taxirit in Venlo krijgen die helemaal zelf door ons uitgevoerd wordt. Wij zijn helemaal voor u verantwoordelijk en wij hebben daarom zelf alles onder controle.

Reputatie

Taxi Centrale Venlo is een taxibedrijf met een uitstekende reputatie. De uitstekende chauffeurs van Taxi Centrale Venlo vervoeren u snel en comfortabel door Venlo en omgeving. Al jarenlang is Taxi Centrale Venlo de taxi in Venlo voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij vervoeren klanten in de omgeving van Venlo voornamelijk van en naar de luchthaven.

School vervoer

Wij zijn niet alleen voor u een perfecte taxi in Venlo en omgeving, maar ook voor uw kinderen. U wilt als ouder dat uw zoon of dochter veilig op school aankomt. Geen zorgen, Taxi Centrale Venlo vervoert uw kind veilig, snel en met aandacht voor het kind.

Luchthaven vervoer

Ook vervoert Taxi Centrale Venlo u graag als u op vakantie of op zakenreis gaat. De taxi rijdt op het afgesproken tijdstip voor, u hoeft alleen maar in te stappen en u begint ontspannen aan uw zakenreis of vakantie. Taxi Centrale Venlo rekent voor luchthavenvervoer vaste tarieven die u terug kunt lezen op onze website.

TAXI CENTRALE VENLO

Brengt U Naar Uw Gewenste Bestemming.

Direct een goedkope taxi met uitstekende service tot uw beschikking? Van of naar een bestemming in omgeving van Venlo? Taxi Centrale Venlo staat 24 uur per dag voor u klaar. Onze taxi chauffeur brengt u direct naar uw gewenste bestemming. Wanneer u dan ook taxi vervoer nodig heeft, u kunt altijd op ons rekenen. Taxi Centrale Venlo brengt u altijd stip op tijd naar uw bestemming.

Taxi Centrale VENLO

Bel direct voor een Taxi,

(+31) 0 681 040 406

    body_shape_1 4