Diensten

Uitgebreid aanbod van diensten

Luchthaven vervoer

Wilt u het vervoer van en naar de luchthaven goed geregeld hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in luchthaven transfers in en rondom Nederland.

Contract vervoer

Heeft u geregeld professioneel vervoer nodig? Dan bieden wij voor u de perfecte oplossing namelijk contract vervoer. Er wordt gesproken van contract vervoer wanneer er met enige regelmaat ritten dagelijks, wekelijks en/of maandelijks terugkeren.

Groepsvervoer

Taxi- en bus groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem. Taxi Centrale Venlo vervoert dagelijks meerdere passagiers naar hun bestemming.

Chauffeur service

Taxi Centrale Venlo biedt u de mogelijkheid een chauffeur in te huren. Al onze chauffeurs zijn betrouwbaar, discreet en representatief. Wij hebben veel ervaring op het gebied van directievervoer en andere chauffeurs diensten.

Transport service

Transport nodig voor uw wasmachine, bankstel of auto? Taxi Centrale Venlo levert een betaalbare en eenvoudige transportservice. Wij bieden het transport aan inclusief chauffeur en exclusief verhuizer. U kunt bij ons terecht voor privé en zakelijk transport.

Bob thuis brengservice

Heeft u een glaasje op en kunt u niet meer terugrijden? Neem geen risico en reserveer onze bob thuis breng service. Laat u veilig thuisbrengen door onze chauffeur in uw eigen auto.

Zakelijk vervoer

Heeft uw bedrijf weleens een taxi nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen graag al het zakelijke taxi vervoer van u uit handen in Venlo en omstreken. U kunt zorgeloos een taxi boeken en de rekening wekelijks of maandelijks ontvangen. Ondanks de corona crisis zijn wij nog steeds geopend. Bekijk hier de maatregelen die wij hebben genomen.

Zorgtaxi

Als u naar het ziekenhuis moet brengt dat vaak de nodige spanning met zich mee. Taxi Centrale Venlo verzorgt graag voor u een zorgeloze reis van en naar huis. Daarom zijn wij momenteel afspraken aan het maken met alle zorgverzekeraars om binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering zorgvervoer aan te bieden. Dat neemt echter niet weg dat wij u nu niet van dienst kunnen zijn.

TAXI CENTRALE VENLO

Brengt U Naar Uw Gewenste Bestemming.

Direct een goedkope taxi met uitstekende service tot uw beschikking? Van of naar een bestemming in omgeving van Venlo? Taxi Centrale Venlo staat 24 uur per dag voor u klaar. Onze taxi chauffeur brengt u direct naar uw gewenste bestemming. Wanneer u dan ook taxi vervoer nodig heeft, u kunt altijd op ons rekenen. Taxi Centrale Venlo brengt u altijd stip op tijd naar uw bestemming.

Taxi Centrale VENLO

Bel direct voor een Taxi,

(+31) 0 681 040 406

    body_shape_1 4