All for Joomla All for Webmasters

Airport Service

Taxi Centrale Venlo is u graag van dienst met ritten van en naar:

  • Eindhoven Airport
  • Schiphol Airport
  • Dusseldorf Flughafen
  • Dusseldorf / Weeze Airport
  • Brussel Zaventem Luchthaven
  • Frankfurt am Main Flughafen
  • … en alle andere Luchthavens en steden

Luchthaventarieven

De volgende prijzen zijn “vanaf” prijzen. De uiteindelijke prijs wordt bepaald op het moment van boeken en is afhankelijk van de dag en tijdstip van de rit. Een rit op dinsdagnacht 2:30, wanneer er geen verkeer op de weg is en de taxi vlot heen en weer is, is voordeliger dan een rit op maandagochtend 7:45, en ook voordeliger dan een rit op zaterdagnacht 2:30, wanneer en veel vraag is naar taxi’s.

Bij Taxi Centrale Venlo geldt: afspraak is afspraak. Wanneer de taxi in de file komt is dat voor onze rekening. Uitzondering hierop is extreme neerslag/gladheid. Dan rijden wij sowieso slechts in zeer beperkte mate.

Bestemming Prijs Auto
Schiphol
Brussel Zaventem
Dusseldorf
Weeze
Frankfurt a. M.

 

Waarom kiezen voor een taxi naar het vliegveld

U wilt uw vakantie of andere reis zo relaxt mogelijk beginnen. Dan heeft u ongetwijfeld geen zin in treinen, bussen, overstappen, blaadjes op de rails, te warm te koud, sjouwen met koffers. Dus OV valt wat dat betreft eigenlijk al af. Het alternatief is de eigen auto. Ook dan zijn er ergernissen en uitdagingen. Parkeren is voor veel luchthavens een belangrijke zo niet de belangrijkste inkomstenbron. Samen met het zoeken naar een parkeerplek in hetzelfde postcodegebied als de vertrekhal en het alsnog moeten slepen van bagage is dat geen dat geen leuk begin van de vakantie. Al helemaal niet als men zich bedenkt dat bij terugkomst van een vermoeiende reis de auto weer gezocht moet worden, en er weer naar huis gereden moet worden. Terwijl u dus wellicht langere tijd geen auto gereden heeft tijdens uw vakantie / zakenreis is de eerste rit meteen 100+ km.

Geen goed idee.

Oplossing: met de taxi naar en van het vliegveld.

Onze centralist bespreekt met u de beste vertrek-/ophaaltijd. U wordt voor de deur opgehaald en op het vliegveld voor de vertrekhal afgezet. Uiteraard is de chauffeur behulpzaam bij het in en uitladen van uw bagage. In tegenstelling tot een aantal andere aanbieders combineert Taxi Centrale Venlo u niet met andere passagiers, met ons gaat u altijd rechtstreeks van het ophaaladres naar de luchthaven en weer terug. (Tenzij u natuurlijk wil dat de leden van uw reisgezelschap elk thuis opgehaald worden). Op deze manier begint u uitgerust aan uw reis.

Bij terugkomst pleegt u even een telefoontje en de vooraf bestelde taxi komt voor rijden en haalt u op. De chauffeur helpt u weer met uw bagage en binnen de kortste keren bent u stressvrij weer thuis.

Leave a Comment